lördag, april 30, 2011

Jag är med!

Den som följt de stora världshändelserna de senaste månaderna (^_^) vet nog att en ny Vildsint-bok är i full gång med att komma ut. Den som missat denna världshändelse kan titta in
här: http://www.vildsint.n.nu/
här: http://www.kapitel1.se/forum
och här: http://blogg.passagen.se/vildsintthebook/
... exempelvis.

Den stora nyheten just nu är att jag och över fyrtio andra skribenter är klara för deltagande med var sin novell i antologin, som kommer att heta Vildsint Skymningslandet.

Mycket av arbetet är nu färdigt, det som ska göras härnäst är att välja framsida och utforma hela omslaget till boken, att slutgiltigt bestämma format och utformning och lite sådant smått och gott. Mycket förarbete även för detta är gjort, så ganska snart kommer den andra Vildsint-antologin att gå i tryck.

Man kommer att kunna köpa boken genom mig. Vet du redan nu att du vill ha ett exemplar kan du meddela mig med kontaktuppgifter, så upprättar jag en lista över intresserade och återkommer till er när det blir dags.

Mitt bidrag, Resa med Aftonstjärnan, finns inte att läsa här eller i min K1-profil; det finns för närvarande exklusivt i Vildsint-sammanhang. Men detta och alla övriga bidrag (inklusive några som inte kommer att få plats i boken) kan förhandsläsas här: http://www.kapitel1.se/vildsint-2/samtliga-bidrag .

8 kommentarer:

  1. Vad kul att du kom med :) Jag gillade verkligen ditt bidrag, grattis =)

    SvaraRadera
  2. Tack och detsamma även till dig, Hanna!

    SvaraRadera
  3. Ditt bidrag är utan tvekan ett av de bästa!!

    SvaraRadera
  4. Tack Fia! Jag gillar ditt bidrag!

    Kul att veta att mitt bidrag gillas så, jag har av någon anledning hela tiden haft återkommande tvivel. Tyckt att det känts slätstruket bland alla andra bidrag. Bra att jag har fel!

    SvaraRadera
  5. Hahaha, skribenter som du ska väl inte tvivla! Har haft din novell som favorit redan från början, men jag är lite dålig på att klicka in och säga det. Jag tar liksom för givet att folk som kan skriva vet om det... :)

    Kul att du gillar mitt bidrag också, för jag känner absolut av den där känslan av slätstrukenhet bland alla andra pärlor. :)

    SvaraRadera
  6. Nåja, jag kan ha rätt höga tankar om mig själv som skribent, hmm, men jag har ibland också tänkt att jag kanske skrivit starkare saker före och efter Aftonstjärnan.

    Om det skulle vara sant, så mycket bättre, med tanke på att den ändå platsade ...

    Jag har ju totalt sju noveller postade här i bloggen nu, plus en satirdialog; samtliga texter finns förstås även på min K1-profil.

    SvaraRadera